Menu
Gildia Pióra na Patronite

A,kiedy gwiazdy będą świecić!

Będę twoim snem,
będę twoim pragnieniem,
będę twoją fantazją,
będę twoja nadzieją,
będę twoją miłością.
Stanę się wszystkim, czego potrzebujesz,
Będę kochać cię,
więcej z każdym oddechem naprawdę, nieprzytomnie, głęboko,
chcę być silnym będę wierny,
bo liczę na nowy początek,
na powrót do życia.

A kiedy gwiazdy będą świecić,
jaskrawo w aksamitnym niebie,
wypowiem życzenie,
wyśle to do nieba wtedy sprawię,
że będziesz płakać…
Łzy radości dla całej przyjemności,
wygody nas oblegają,
ochrona najwyższych w mocy,
za samotne godziny łzy zabierają cię.

1379 wyświetleń
11 tekstów
0 obserwujących
  • awatar

    2 July 2010, 01:50

    To jakaś epidemia na tym forum, wiersze z błędami ortograficznymi, pozdrawiam =:)