Menu
Gildia Pióra na Patronite

Bardzo się z niego cieszy
choć przecież
widzi
jakby nie widziała
słyszy
jakby jej uszy zatkało
czuje
ale tylko jeden, słodki smak

wełnianą skałę
przesunął
poczekał

zmartwychwstała

9174 wyświetlenia
123 teksty
5 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!