Menu
Gildia Pióra na Patronite

tak już pozostanie

Bardzo angażuję się
w ochronę
mojej
psychiki
wciąż próbuję
ją udoskonalić
by mogła przetrwać
największy atak
jaki jest na nią zaplanowany
atak który nastąpi
gdy usłyszę
werdykt
rujnujący resztę
mojego
dotychczasowego
wcielenia

2473 wyświetlenia
15 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!