Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kalendarzyk kaganek

Bajkę zabrał karlik
rym przegrany w karty
koło ziarno mieli
puenta się chwieje
kurzem obrósł Bolek
lotem lata korek
A dam w raju stęka
wokół nimfo męka
mamrot rządzi wzrokiem
żyroskop
w odwłoku
rozporki we wzwodzie
dziatki w zwisie chodzą
tatuńcio pijany
nie opowie bajek
w gardle zwiędły gatki
ostały się jatki
oraz e tobołek

25 567 wyświetleń
697 tekstów
16 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!