Menu
Gildia Pióra na Patronite

Bądź...

Bądź ze mną
w dzień i w nocy
ochraniaj mnie
ogromem swej mocy
bądź przy mnie
dnia każdego
strzeż mnie...
od siebie samego

1079 wyświetleń
15 tekstów
0 obserwujących
  • nieuczesne słowa

    24 May 2014, 09:38

    o sobie, decydujemy sami, więc... " strzeż się " :)