Menu
Gildia Pióra na Patronite

Bądź Rycerzu tylko dla mnie
Obroń kiedy, wstaw się za mnie
Odłóż miecz i zdejmij zbroję
Tul me Ciało bo jest Twoje
Zanuć pieśń mi dla zabawy
Już wystarczy twojej sławy
Ustrzel dla mnie księżyc z łuku
Potem razem w cieniu buków
Go zwiedzimy wzdłuż i wszerz
Twymi usty moje zjesz

3957 wyświetleń
19 tekstów
6 obserwujących
  • agniecha1383

    28 June 2013, 19:18

    podoba mi się...pozdrawiam:)

  • Sharoon

    28 June 2013, 16:15

    Dziękuję bardzo za opinię. :))
    Pozdrawiam :))

  • krysta

    28 June 2013, 16:02

    Piękny wiersz ...pozdrawiam :)