Menu
Gildia Pióra na Patronite

„pokusy raju”

Bądź moją Ewą
skuś mnie
karminem Twoich
ponętnych warg
Twymi kształtami
budzącymi ogień
w moich trzewiach…

Skuś mnie
słowem i czynem
dotykiem dłoni
palącym oddechem…

Skuś mnie
przyspieszonym rytmem
Twego serca
gdy ocierasz się
wabiąco Twą aksamitną skórą
o moje nagie ciało…

Skuś mnie
Twym urywanym jękiem
muzyką
Twego pożądania
w odpowiedzi
na moje pieszczoty…

Skuś mnie
obietnicą raju
we wspólnym
uniesieniu…

1327 wyświetleń
10 tekstów
3 obserwujących
  • słoneczniki

    25 June 2015, 16:12

    Pobudzający ☺

  • mill

    25 June 2015, 11:24

    ...ładny wiersz ;)...

  • nicola-57

    25 June 2015, 10:52

    będę tu systematycznie pobierać nauki jeśli o pisanie erotyków idzie, mogę? :)
    twierdzisz, że to wiersz. Nie wiem, co się będzie ze mną działo jak przeczytam Twój erotyk... :)
    Pozdrawiam :)

  • krysta

    25 June 2015, 10:26

    skusi, skusi...pozdrawiam :)

  • Malusia_035

    25 June 2015, 10:00

    i jak tu się nie skusić mmmmmmmmm ;DDDDD

    gorący :)))

    Pozdrawiam Serduszkiem Kuleczko :))**