Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dawno Ciebie nie widziałam
A tak bardzo tego chciałam
Weekendami wciąż czekałam
I pod domem Cię szukałam
Dnia pewnego Cię spotkałam
„Kocham Cię” Ci powiedziałam
-----------------------------------------i zwiałam.

38 492 wyświetlenia
228 tekstów
15 obserwujących
  • DarkLord

    6 September 2012, 12:06

    piękne:-)

  • R.A.K.

    6 September 2012, 09:00

    ładne!

    pozdrawiam :)