Menu
Gildia Pióra na Patronite

Bez kiełbasy wędzonej i ćwiartki chleba

Autor tego zdjęcia
już nie żyje
ma pomarańcze w oczach
ciężkie od soku

- przecinek -

ta fotografia ma odcisk dna
po wypitym piwie
i dziwny obraz
"zaraczonego" szkła
w rozległego nieba grzywie

- wielokropek -

autor tego zdjęcia
stracił smak
i mają go nazwać
obojczykiem wyrwanym
a czas
ten odjechał z walizką lęku
porzucając brunatną rozmytą stację

- bez kropki -

128 174 wyświetlenia
1427 tekstów
95 obserwujących
  • Gaia

    6 June 2013, 19:02

    Wiersz jak stenogram z sali posiedzeń,
    aż się chce powiedzieć na koniec - bez odbioru
    :)

  • awatar

    6 June 2013, 13:08

    dobre, podoba się
    pozdr.

  • Papużka

    6 June 2013, 11:01

    Hym interesujący, zapewne nie raz go dzisiaj przeczytam...