Menu
Gildia Pióra na Patronite

A teraz spokojnie śpisz
Otulona zapachami jaśminu
Smagliczek i hortensji
Czuwają nad Tobą bujne pompony pelargonii
Rozczochrane grzywny surfinii
Zagląda też kołysany wiatrem winobluszcz
Ciri też co chwilę przerywa sen
I czujna spogląda na Ciebie
No i ja obserwuje Twój
Głęboki cichy oddech
Wiem że śnisz piękny sen Zosiu

297 799 wyświetleń
4773 teksty
34 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!