Menu
Gildia Pióra na Patronite

apokaliptyczna żenada
zrzędzi pod nosem
rozpacza nad swoim losem

krzyczy, wyśmiewa
bunt wśród komórek rozsiewa

włada pychą i spokojem
wie co jego, a co twoje

jest światowym latarnikiem
a gdy trzeba - komornikiem

lubi wino, dobre fajki
wyciąga haracz z matczynej kufajki

takie jest już jej życie
nie zamieszka nigdy w Madrycie
błądzi gdzieś po polskich drogach
przypomina o nałogach

więc uważaj, więc się streść
bo to może być twój teść

38 196 wyświetleń
454 teksty
25 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!