Menu
Gildia Pióra na Patronite

Aleją ciszy
krzyk biegnie

W zegarze chwil
wieczność zamknięta

W morzu pragnień
studnia ciszy...

5395 wyświetleń
68 tekstów
1 obserwujący
  • Adnachiel

    19 February 2017, 10:47

    Piękny.