Menu
Gildia Pióra na Patronite

być może dziś chciałbym
w kilku strofach rozklejać się
na długie plastry

a już po chwili
sklejać to
w coś zupełnie innego

11 509 wyświetleń
204 teksty
15 obserwujących
  • piórem2

    23 January 2017, 20:22

    potrzebne bedą gadżety