Menu
Gildia Pióra na Patronite

Czasu Brak.

A dlaczego nie
duszę swą
odwiedzić
podnieść kwiatek róży
woń poczuć
i kocha nie kocha
cicho z nadzieją wyrecytować
pod nosem...

usiąść w fotelu
przy herbacie jesiennej
wtulić się w myśli
i w cieple ich zasnąć
w półmroku świecy
a dlaczego nie
duszę swą
odwiedzić...

81 777 wyświetleń
826 tekstów
102 obserwujących
  • scorpion

    29 November 2013, 15:12

    O...?

  • ICD

    21 October 2013, 00:23

    Moja dusza i tylko moja dusza....i odwiedzam ją nie od święta.

  • scorpion

    21 October 2013, 00:19

    Nigdy. Ot co.