Menu
Gildia Pióra na Patronite

Niewiedza

a co jeśli strach nad nami zwycięży,
co jeśli nikt nigdy nie stawi czoła lękom,
co jeśli żadne z nas nie wypowie słów:
"nie boje się zakochać się w tobie"

świat polega na pokonaniu lęków,
ale strach przed ich pokonaniem jest potężny.

4407 wyświetleń
35 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!