Menu
Gildia Pióra na Patronite

Burza

Żywiłam się dzisiaj ciszą
Wczoraj byłeś za daleko
Czy lepiej nam z niewygodnym jutrem
czy z kłamstwem w za małych butach?

Ponoć wszystko można zmienić,
tak mówią ludzie za oknem
Ponoć usta mogą kłamać
dałbyś w to wiarę, kochany?

Prawdziwa miłość czeka wiecznie
zmęczona zasypia w samochodach
na mokrej trawie przykryta niebem
pod wierzbą w moim ogrodzie

Nie odchodź gdy zacznie się burza
ominą nas
albo zwęglą
wskazówki zegarów

http://www.youtube.com/watch?v=zbjMEUmwp2o

1805 wyświetleń
26 tekstów
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!