Menu
Gildia Pióra na Patronite

Radość

Żywe są emocje
Gdy wykrzesany zostaje
Ogień pełen marzeń
Wielka namiętność
Stoi otworem
Wystarczy zrobić krok
Byle odważnie
Z pewnością siebie
Żeby w nagrodę
Ujrzeć jej piękne oczy
W każdą noc
I dzień pełen słońca

52 583 wyświetlenia
396 tekstów
17 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!