Menu
Gildia Pióra na Patronite

Książę snów

żył słuchając kpin
gdy chciał burzyć mury
prawie nie miał sił
szukał swej natury

długo trwał zły sen
chciał już się obudzić
w końcu przyszedł dzień
wziął plecak i ruszył

jest jak wiatr
pośród ludzi wciąż sam
ogrom marzeń jego siłą
zwiedza świat
ty też możesz go znać
jeśli tylko wierzysz w miłość

chociaż dziś jest źle
jutro już nie musi
nie bój się ty też
możesz z księciem ruszyć

wstań i plecak weź
spakuj zapas marzeń
książę w tobie jest
on ci drogę wskaże

jest jak wiatr
pośród ludzi wciąż sam
ogrom marzeń jego siłą
zwiedza świat
ty też możesz go znać
jeśli tylko wierzysz w miłość

47 962 wyświetlenia
592 teksty
92 obserwujących
  • fyrfle

    3 February 2015, 20:57

    Co Wy z ta miłością?

  • PetroBlues

    3 February 2015, 20:25

    Adam, to faktycznie tekst do muzyki:-)

    Dziekuje wszystkim za opinie:-)

  • Malusia_035

    3 February 2015, 19:37

    ładny

    Pozdrawiam :)

  • nicola-57

    3 February 2015, 19:02

    budujący wiersz, bardzo Ci za niego dziękuję
    jestem za, pozdr. (nicola)

  • 3 February 2015, 17:59

    tytuł bardzo mi się podoba , oraz trzecia zwrotka
    pozdrawiam
    spokojnego dzionka ;)