Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Żyłam dla Ciebie. Odszedłeś.
... więc dlaczego nadal żyję?
Byłam pożądna dla Ciebie. Odszedłeś.
... więc dlaczego nadal jestem pożądna?
Nie spałam w nocy dla Ciebie. Odszedłeś.
... więc dlaczego nadal sen do mnie nie przychodzi?
Kochałam się w kwiatach i uśmiechu dzieci. Odszedłeś.
... więc dlaczego nadal kocham?
Marzyłam dla Ciebie. Odszedłeś.
... więc dlaczego nadal mam marzenia?
Uśmiechałam się dla Ciebie. Odszedłeś.
... więc dlaczego nadal obdarowuję ludzi usmiechem?
Kiedy byłeś ze mną płakałam ze szczęścia
... i to jedyne, co się zmieniło,
bo teraz płaczę z tęsknoty za Tobą.
Nie chcę żyć, być pożądną, nie spać, kochać, marzyć, uśmiechać się...,
... bo wiem, że Ty ze mną juz nigdy...

sierpień 2007r.

5628 wyświetleń
62 teksty
0 obserwujących
  • Nutka67

    26 April 2010, 23:49

    Bardzo smutne.