Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Oczekiwan(i)a "

Żyła marzeniami
Karmiona złudzeniami
Pojona półprawdami
Trwała tak
Lata całe
Miała Nadzieję
Wiarę Miłość
Coś jeszcze...
Nie wiem
Czystość serca
Kryształowe łzy
Piękne sny
Oczekiwania Oczekiwanej
Były w nim
Były w niej
Były w nich
Zbyt duże?
Kałuże łez
Przez życie
Oraz...po
Życia kres

24.08.2022
16:49

281 687 wyświetleń
2733 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!