Menu
Gildia Pióra na Patronite

Głowa Chmur.

Żyję w świecie
pełnym chmur...
w chmurach owych
milion bzdur.

Zaśpiewaj mi
i zagraj
daj nadziei
gramów pięć

Żyję w świecie
pełno chmur
woła do mnie
dumny chór

Śpiewnie woła
ręką macha
światła tunel
- tunel brata.

Żyję w świecie
kłęby chmur
spadam w przepaść
w życia dół...

81 776 wyświetleń
826 tekstów
102 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!