Menu
Gildia Pióra na Patronite

Co mówi?

Żyjesz! - Krzyczy czerwono
I gorąco
Tłukąc się pod skórą
Czasem uwalnia się
Rozkwita
Cierpisz - szepce wtedy
Kochasz - Śmieje się
Czkawką serca
Na widok jego uśmiechu
Czasem rozum śpi
Słowa chowają po kątach
Ona nigdy nie cichnie
Jesteś – jesteś – jesteś
Czujesz – czujesz – czujesz
Bez wytchnienia
Idź dalej, jak ja -
nuci w skroniach
słyszysz??

Słuchaj uważnie
swojej krwi

11 867 wyświetleń
100 tekstów
13 obserwujących
  • Piłkareczka*

    23 June 2010, 15:09

    Plusik :)