Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nieistnienie

Żyje przeszłością,
której nikt nie pamięta,
ale istniała.
Ocieram się o przyszłość,
której nikt nie dowierza,
ale może być prawdą.
Przebywam teraz,
nie do końca gdziekolwiek będąc,
więc czy jestem naprawdę?

6515 wyświetleń
78 tekstów
25 obserwujących
  • Eshja

    1 April 2012, 16:46

    Jak dla mnie najtrudniej przestać żyć przyszłością... Puścić nierealne marzenia, by odleciały... I znaleźć swoje miejsce...