Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Mój Siódmy Dzień "

Żyjemy...
I ja - żyję...
Tydzień
Patrzę
Myślę
Czytam
Piszę
(Nie)spokojnie
Toczy się życie
Jak na wojnie
Kto silniejszy
Kto mądrzejszy
Ten z medalem
Ten z tytułem
Patrzę na to czule
Smutek we mnie
Łza się w oku kręci
Człowiek chęci ma...
Wiele z siebie da
Bez Ciebie sensu brak
Kto Przyjaciel
Kto Wróg
Tylko dobry Bóg wie
Gdzie jesteś...gdzie?

17.02.2021
23:43

281 819 wyświetleń
2733 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!