Menu
Gildia Pióra na Patronite

Życie

Żyje wśród ludzi którzy omijają mnie,
niemający czasu zarywają noce i dnie,
pędza przed siebie nie zwracając uwagi,
na istnienie mojej skromnej magi.

1720 wyświetleń
38 tekstów
0 obserwujących
  • NancyAnna

    26 February 2010, 23:32

    wow. podziwiam!