Menu
Gildia Pióra na Patronite

żyje we mnie czas
przed i po
przed - wciąż
bolesnym cierpieniem
wspomnień
po - wciąż pyta
czemu on
i nikt nie wraca
pomiędzy

żyję czasem

147 702 wyświetlenia
2018 tekstów
322 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!