Menu
Gildia Pióra na Patronite

---

Żyję w sferze
Absurdalnych istnień
Nierealnych wierzeń
Mają mnie
Za poetę
Lub dno totalne
Wydaj mi resztę
Uczucia za ciasne
Nie mieszczą się
W moim pokoju
Trzy na trzy
Walczące łzy
Kapią z reszty nastrojów
W tym pokoiku
Gubię rymy
Wersy paskudne
Zza okna
Ciemność spogląda
Gdy leżę
Na materacu istnienia

36 494 wyświetlenia
369 tekstów
41 obserwujących
  • sand

    26 March 2010, 21:48

    plus... nic więcej nie trzeba

  • kkasiulek162

    26 February 2010, 18:27

    aa!
    teraz to jeden z moich ulubionych tutaj wierszy, naprawdę jest bardzo dobry.
    tak dla rozwiania, to ja mam cię odtąd za poetę, takiego bez reszty.
    i znowu słodzę, eh.

    kurde, ta atmosfera stronki tak na mnie działa chyba, ale dobra jest ta nowa odsłona strony z oddzielnie dodawanymi wierszami.
    bardzo git;]

  • 26 February 2010, 08:04

    Szkoda, że nie mogę jeszcze plusów stawiać...

    :)