Menu
Gildia Pióra na Patronite

Żyje się w pośpiechu, żyje się w pędzie, lecz niech to życie szczęśliwe ci będzie. Bo po co ci martwy spokój i zimna cisza, gdy życie jest ciągłą zmianą i porywa do życia.

15 552 wyświetlenia
217 tekstów
5 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!