Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

Ćma

Żyję nie patrząc w niebo
chodzę nie brudząc ziemi
jestem
pośrodku siebie i niczego

w świecie
gdzie człowiek zabija ledwo poczęte

nie jestem pewna

czy chcę dotknąć jeszcze
jego światła

18 715 wyświetleń
138 tekstów
60 obserwujących