Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zbyt Wielu

Żyje bez miłości,
mając kłamstwo za prawdę ...

Krzywdzi bez litości,
mając siebie za Boga ...

W swej nieświadomości
tak odejdzie na zawsze ...

Ciało aż do kości
robak pożre na dnie grobu.

71 034 wyświetlenia
1135 tekstów
9 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!