Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nie Chcę zapomnieć ......

agulka

agulka

Żyję automatycznie w rutynie Będąc zakładniczką mej samotności.
Wciąż czekając na ciebie Wszystko jest niczym Nic mnie nie obchodzi.
Moje dni mijają bez przeszkód Wciąż tęskniąc za tobą.
Rozmyślam o tobie Czując cię Dotykając cię Ale tylko w mojej skórze.
Jeśli cię nie ma Jestem pustynią Niewolnikiem własnego uporu.
To nieprawda, że dotarliśmy do końca Nie chcę zapomnieć Chociaż nie ma odwrotu. Pozwól mi żyć w mej fałszywej rzeczywistości.
Nie chcę zapomnieć Chociaż coraz bardziej boli.
Nie pozwolę ci odejść Bo nie jestem w stanie.
Nie, nie jestem w stanie Nie chcę zapomnieć o tobie.
Tyle tutaj przestrzeni Ponieważ wspomnienia Zajęły każde miejsce, jakie dzieliliśmy.
A chociaż zewnętrzny świat toczy się normalnie Wewnątrz odczuwam huragan
wykańczający mnie.
I wciąż tak Trzymam się ciebie I tego, co było Choć tylko we mnie.
Podczas gdy żyjesz wewnątrz Nie oczekuję, że odejdziesz Bo tylko tutaj Wciąż jesteś częścią mnie.

36 401 wyświetleń
288 tekstów
10 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!