Menu
Gildia Pióra na Patronite

Życie

Żyjąc tu, żyję tam:
w głębinie, w rozumie
- myślami!
Kolekcjonując twarze
bliskich i dalekich...
Będąc tylko niewinnym
wytworem Boga:
CZŁOWIEKIEM!
Starzeje się
wizualnie - umiera.
Budzi się na nowo...

3411 wyświetleń
30 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!