Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dżem tel. Men

"Żyj z całych sił
I uśmiechaj się do ludzi
Bo nie jesteś sam"...
Gdy dobry Pan,
Przerwie muzykę
Na czekanie
Oderwie Cię od ram
Pojawi się obraz
Malowany czasem
Chociaż czasowo
niedostępny
Nie jesteś SMS- em
Ale gołębiem
Który ma wiadomość
Obudź się...

275 693 wyświetlenia
2555 tekstów
190 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!