Menu
Gildia Pióra na Patronite

Heptalog

Żyj jakbyś miał umrzeć jutro.
Giń jakby sprawiało ci to radość
Ciesz się jakby to było twoje zajęcie
Pracuj jakby to było nabożeństwo
Módl się jakbyś zawsze miłował
Kochaj jakbyś miał żyć wiecznie.
Żyj, nie stwarzaj pozorów.

11 450 wyświetleń
213 tekstów
8 obserwujących
  • Inmate

    6 September 2013, 01:00

    Dziękuję ;) Cieszę się, że wyniosłaś z niego coś więcej

  • zielarka1

    29 April 2013, 20:30

    piękny.. z przesłaniem.. :)