Menu
Gildia Pióra na Patronite

Żydzi nasi

Żydzi nasi
Co by o nich nie mówić
Wpływy mają wielkie

Nobel swoim załatwią
Wiedzą co ma być
I zazwyczaj to będzie

Mają ulubieńców
Co chwalą na salonach
Takie literackie autorytety
Jak sprzed roku kotlety

Łaskawie zaznaczą co myślą
O Polakach
i katolikach z Radia Maryja

I na łamach Wyborczej
Z gracją puszczą w kanał
Przeciętnego czytelnika

76 460 wyświetleń
1011 tekstów
15 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!