Menu
Gildia Pióra na Patronite

~~Roczny bilans~~

Życzę Wam moi mili wspaniałej zabawy sylwestrowej i szczęśliwego Nowego Roku 2015

Bilans zysków bilans strat
Jak był ten rok co mija
Czy był tak jak chcieliśmy
Albo czasem co dobija

Czy nam wszystko się udało
Czy spełniły się marzenia
Może ktoś coś zaplanował
Albo miał postanowienia

Rok co roku bez wyjątku
Mija zawsze choć nie chcemy
A nam przyjdzie myśl przez chwilę..
O rok starsi znów będziemy

Z nowym rokiem nowe plany
Życzę wszystkim najlepszego
By rok nowy co nadejdzie
Nie był gorszy od starego.

109 616 wyświetleń
648 tekstów
56 obserwujących
  • Naja

    1 January 2015, 20:00

    Dziękuję Agnieszko za piękne życzenia :-)
    Wzajemnie dla Ciebie Wszystkiego Najpiękniejszego w Nowym Roku :-)))

  • krysta

    31 December 2014, 16:20

    Dziękuję i wzajemnie Agnieszko :)