Menu
Gildia Pióra na Patronite

Spełnienia marzeń

Życzę wam kobiety drogie
Byście spełniły marzenia swoje
Te najskrytsze i te w ciszy wieczoru
Z rumieńcem układane

A żeby ten wierszyk
Nie był banalny
Poczuwam się osobiście
Za życzenia te odpowiedzialny

Więc wzywajcie :-)

76 490 wyświetleń
1011 tekstów
16 obserwujących
  • kuloodporna

    10 March 2020, 23:23

    Dziękuję ....spóźnione podziękowania ale lepiej późno niż wcale ....:)

  • Kamil Borkowski

    8 March 2020, 09:28

    Takiego Rozara lubię 🤗 Przyłączam się!