Menu
Gildia Pióra na Patronite

* SEN... *

****** ***

Życzę Ci snów
- tak kolorowych jak tęcza...
- tak subtelnych jak muzyka...
- tak delikatnych jak muśniecie skrzydeł motyla...
- tak wspaniałych jak kaszmir...
- nocy upojnej i burzliwej jak falujące morze...
- sięgającej po kres, za którym nie ma już niczego, tylko nicość...
A gdy się obudzisz - nie uwierzysz, że to już świt...

****** ***

15 020 wyświetleń
139 tekstów
4 obserwujących
  • Bożena BAJA

    12 February 2016, 14:48

    Cris

    Pozdrawiam.

  • Cris

    11 February 2016, 21:23

    :)