Menu
Gildia Pióra na Patronite

"Za Mało Odwagi"

Żyć już nie chcę,
A zabić się nie potrafię,
Więc żyję wciąż w obawie,
Że coś takiego się stanie,
Że zakocham się,
A On we mnie nie.
I co wtedy? Co zrobię?
Na pewno nikomu o tym nie powiem,
Zatrzymam to tylko dla siebie,
Nazwę Jego imieniem gwiazdkę na niebie,
I tak będę żyła, bo wciąż za mało odwagi
Na to by powiedzieć mu co czuję i na to by się zabić.

813 wyświetleń
7 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!