Menu
Gildia Pióra na Patronite

nieskończony człowiek

Życiowa ruletka
powtarzalnością kolorów
zrzuca kolejne cyfry
na barki świata.

7876 wyświetleń
84 teksty
52 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!