Menu
Gildia Pióra na Patronite

Chodząc do kina

Życie to nie teatr, lecz
często gramy
nie swoje role, myląc
fikcje z realnym życiem.
Nie mając odwagi być sobą
podpatrujemy aktorów

Przecież mają takie barwne życie
romantyczne, dramatyczne, komiczne

Mają odwage prowadzić rozmowy
przeznaczone tylko dla wybranych
Takie wszystko łatwe, problemy
szybko się rozwiązują, uczucia
nawet te trudne maja szczęśliwą puente

Tylko, życie to nie kino,
po skończonym seansie
Czas wracać do siebie

135 809 wyświetleń
1633 teksty
240 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!