Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kocham życie

Życie niby ciekawe
ja głupcem je zwę
smutne niemrawe
a żyć nim chcę.

Nie pytam siebie
co jest mą mocą
światło nie w niebie
jest ze mną i nocą

Kocham je szczerze
nie wiem dlaczego
w lepszy czas wierzę
nie szukam niczego.

Samo ono zaistnieje
gdy zechce odejdzie
dziwne ludzkie dzieje
łez potok nie wszędzie.

11 506 wyświetleń
47 tekstów
0 obserwujących