Menu
Gildia Pióra na Patronite

Autentyzm

życie jak morze zamknięte
w akwenie mentalności
myśli krążą rozpostarte
po tafli oczywistości
cisza kotwicą do głębi zagląda
gdy mgły, tęsknoty ciemne
mewą wpadają w ramiona
w poszyciu
człowiek nagi sercem
bosą stopą na brzegu
często o prawdę się kaleczy

53 613 wyświetleń
414 tekstów
159 obserwujących
  • Akte

    4 June 2011, 22:09

    Dziękuję bardzo mi miło :)
    pozdrawiam ciepło