Menu
Gildia Pióra na Patronite

Za szybko

Życie ciągle biegnie w przód,
i to nie jest zwykły trucht.
Ono ma ambicje tę,
aby wygrać każdą grę.
I tak się często zdarza,
zapomni kalendarza.
Coś tam wpisze na szybko,
ty się męcz teraz rybko.
Znów czegoś zapomniałeś,
przecież odpocząć miałeś.
A ja to właśnie zrobię,
po prostu usiądę sobie.
I oddam problem Jemu,
o mnie zatroskanemu.
I wiem już że podołam,
bo taka jest Jego wola.

13 602 wyświetlenia
129 tekstów
6 obserwujących
  • Cris

    8 May 2015, 16:42

    ciekawy, ładny wiersz..pozdrawiam :)