Menu
Gildia Pióra na Patronite

meta-morfoza

życie zmyło makijaż
w oczach zabrakło tuszu
by ponownie wydrukować krąg

kończy się rok sprzed wielu lat
jazz jak chmurka słońca
podważa mnie
z komfortowego wgłębienia
o promieniu pamięci
wokół knota

toczę się jak kula ze szkła
wypełniona motylami
jak kamienie głodne barw

30 315 wyświetleń
360 tekstów
51 obserwujących