Menu
Gildia Pióra na Patronite

Życie wije się jak wąż
Boję się go wciąż
Jadowite, fałszem pod szyte
Niespodzianki w nim ukryte
Nigdy nie wiesz, co Cię czeka
Trzymaj je, przez palce przecieka

27 873 wyświetlenia
190 tekstów
19 obserwujących
  • kuloodporna

    13 November 2020, 21:35

    Moje życie bardziej przypomina dżdżownicę ......hahahhaha ;)))