Menu
Gildia Pióra na Patronite

W drodze do szczęścia

Życie upływa, mijają lata,
nie jestem piękna ani bogata,
ale mnie cieszą drobne radości
a serce dla bliskich nie skąpi miłości.
Co los mi daje, z pokorą przyjmuję
i choć różnie bywa, ja się nie buntuję.
Codzienne uśmiechy cierpliwie zbieram,
przez co radość ducha we mnie nie umiera.

Lata mijają, życie upływa
a ja wbrew przeciwnościom ...
JESTEM SZCZĘŚLIWA !

1398 wyświetleń
5 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!