Menu
Gildia Pióra na Patronite

...

Życie trwa wiecznie, pamiętasz?
Wiecznie...
Tak głośno
I cicho
I krucho
Dzwoni w uszach

Wieczność

Rozlewa się po organizmie
Przenika do krwi
Jak kolce wbija się w ciało
W ciało na wieczność
Wwierca się w żebra

Leżysz na ziemi

Życie trwa wiecznie, prawda?

11 833 wyświetlenia
154 teksty
31 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!