Menu
Gildia Pióra na Patronite

Sztuczki

Życie to takie sztuczki
nie żonglujesz jesteś martwy

cyrk
małpa dokazuje małpie

z gałęzi
na gałąź
wysoko gdzie wieżowce

myślą
że dosięgli nieba

są w błędzie

życie to takie sztuczki
a małpy żonglują

8197 wyświetleń
111 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!