Menu
Gildia Pióra na Patronite

43#

Życie to przedsmak piekła
które lubi się powtarzać
czasem życie przynosi ze sobą wodę
i oblewa nią rozgrzane ciała
czasem unosi się w powietrzu
i uśmiecha do każdego
życie, które nie potrzebuje niczego
zamyka się na kooperację
staje się czarne
aż w końcu odpada
i smaży się na słońcu.

16 457 wyświetleń
233 teksty
10 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!